Introductie nieuwe klapkratten op Empack

Met trots introduceren wij een compleet nieuwe klapkrattenserie als opvolger van de bekende Clever Fresh Box; de Clever Fresh Box Advance. Deze klapkrattenserie is in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd en biedt diverse voordelen ten opzichte van bestaande klapkratten in de markt.

Volumebesparing

De Clever Fresh Box Advance heeft ingeklapt een verrassend dunne stapelhoogte van 36 mm. Dat levert bij leeg transport en opslag een flinke volumebesparing op die oploopt tot 84%. Net zijn als zijn voorganger is de Clever Fresh Box Advance enorm sterk en biedt deze een statisch draagvermogen van maar liefst 450 kg. Uiteraard zijn de kratten voorzien van het gepatenteerde Schiphorst Lift-Lock-Systeem, waarmee de kratten razendsnel in- en uit te klappen zijn.

Bekijk op de Empack

De serie bestaat uit 4 modellen in de volgende euronorm afmetingen; 400x300x160 mm, 600x400x120 mm, 600x400x180 mm en 600x400x240 mm. Meer informatie over de Clever Fresh Box Advance vindt u bij ons op de Empack op stand D308. Gratis toegangskaarten voor de Empack vraagt u aan via sales@schiphorstbv.nl

Geen tijd om ons op de Empack te bezoeken?

Kijk dan hier!

Hier vindt u de productspecificaties, mogelijke opties en kunt u direct een offerte aanvragen!