Basicline plus pompwagen

Grote plastic bakken

voor interne opslag, intralogistiek en productielogistiek

Grote plastic bakken

Op zoek naar grote plastic bakken? Ons brede assortiment aan kunststof bakken voorziet in een diepe range aan volumineuze plastic bakken. Dankzij de vele uitvoeringen is er voor nagenoeg elke toepassing een geschikte grote kunststof bak voor handen.

Diverse uitvoeringen grote plastic bakken

De grote plastic bakken uit onze euronorm stapelbakkenseries hebben een basisafmeting van 800x600 mm en zijn standaard leverbaar in de volgende uitvoeringen:

- Met standaard dichte wanden en bodem
- Met extra sterke wanden en bodem
- Met uitpakopening
- Met uitpakopening en klep
- Met vier poten
- Met twee sleeplatten
- Met vier zwenkwielen
- Met los oplegdeksel
- Met vast scharnierend deksel (dekselbak)
- Met vakverdeling

Grote_plastic_bakken_Schiphorst.original.format-webp

De functie van grote plastic bakken

Grote plastic bakken zijn bij uitstek geschikt voor interne opslag, intralogistiek en productielogistiek. Dankzij de gladde binnenafwerking zijn grote plastic bakken veilig voor het opslaan van goederen en producten uit zowel de food- als de nonfood-industrie.

Voor grote bakken met een magazijn- of orderpickfunctie zijn er bakken met een uitpakopening beschikbaar. Deze bakken zijn leverbaar in de hoogtes 320 mm en 420 mm en hebben een ruime uitpakopening aan één korte zijde.

Bakken die ingezet worden bij productielogistiek, intralogistiek of een combinatie hiervan kunnen worden voorzien van vier poten of twee sleeplatten, zodat ze met een pompwagen of heftruck verplaatst kunnen worden. Een andere optie is om deze bakken te voorzien van vier zwenkwielen. De poten, sleeplatten en wielen kunnen zowel geplaatst worden onder de dichte bakken als onder de bakken met uitpakopening.

Voordelen van grote plastic bakken

Grote kunststof bakken zijn sterk en bieden een grote opslagruimte. Kunststof is hygiënisch in gebruik en is makkelijk te reinigen. Het neemt geen vocht op en is weerbestendig. De grote bakken van Schiphorst zijn van industriële kwaliteit en kunnen jarenlang mee, ook bij intensief gebruik. Dat maakt van de herbruikbare bakken een duurzame keuze. De bakken zijn 100% recyclebaar en na recycling geheel inzetbaar voor de productie van nieuwe industriële opslagbakken.

Gerelateerde producten