Fietskratten

Onze nieuwe Basicline stapelbakken serie wordt door steeds meer bedrijven ontdekt en op waarde geschat. Verschillende food- en nonfood bedrijven maken inmiddels gebruik van de veelzijdige, degelijke kunststof bakken. Zo gaan de bakken onder meer door het leven als fietskrat. Een functie die de Basicline bak op het lijf geschreven is.

De verstevigende ribstructuren zorgen namelijk voor een lange levensduur van de bak. De ribstructuren zijn ook nog eens zo vormgegeven dat er volop ruimte is voor het bedrukken van bedrijfslogo’s of reclame uitingen. De geperforeerde en versterkte bodem zorgt ervoor dat er geen regenwater in de bak blijft staan en dat de bak tevens geschikt is om zware boodschappen in te dragen. Voor het draagcomfort beschikt de bak over ergonomische handgrepen. De afmetingen van het kratje zijn ideaal voor op de fiets: 400x300x270 mm.

Al met al laat de Basicline bak als fietskrat niets te wensen over. Meer weten over de fietskratten van Schiphorst? Bel dan onze productspecialisten op 0570 202 620 (bereikbaar tijdens kantooruren).

Bekijk de basicline serie