Duurzame dekselbakken

Begin het jaar opgeruimd en overzichtelijk! Onze kunststof koffers en dekselbakken zijn ideaal voor het opslaan en opbergen van belangrijke goederen. In deze geheel afsluitbare bakken zijn uw goederen goed bestand tegen allerlei omgevingsfactoren.

U heeft de keuze uit twee type dekselbakken; dekselbakken uit de stapelbakkenserie Basicline en dekselbakken uit de stapelbakkenserie Silverline. De Basicline dekselbakken zijn licht en handzaam, glad afgewerkt en eenvoudig te reinigen. De Silverline dekselbakken zijn extra versterkt en uitermate geschikt voor intensief gebruik en opslag van zware goederen en gereedschap. Ook zijn de Silverlinebakken voorzien van etikethouders die geschikt zijn voor A4 formaat. Beide series zijn gemaakt van nieuw, levensmiddelengeschikt materiaal dat bestemd is om met levensmiddelen in aanraking te komen (conform Verordening (EU)  nr.10/2011).

De beschikbare afmetingen lopen uiteen van 300x200x120 mm tot en met 600x400x420 mm.

Dekselbak vinden?

Bekijk dekselbakken in onze online catalogus.

Hier vindt u de productspecificaties, mogelijke opties, kunt u een offerte aanvragen of de bakken direct kopen in onze webshop!

Dekselbakken