Empack is de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van verpakkingstechnologie en vormt het unieke businessplatform voor producten, diensten en oplossingen uit de verpakkingswereld. Op 8 & 9 september 2021 zijn de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch het decor voor de 19e editie van Empack. Beter, efficiënter en duurzamer produceren staat twee dagen lang centraal. Op deze gerenommeerde vakbeurs waar innovatieve verpakkingen centraal staan, kan Schiphorst niet ontbreken.


Schiphorst stand

Wij heten u van harte welkom op onze stand om persoonlijk kennis te komen maken, of om elkaar opnieuw te ontmoeten. Wij staan op locatie 1.D126Hier kunt u kennismaken met onze uitgebreide range aan kunststof ladingdragers voor interne en externe logistiek.

Speciaal voor u meegenomen

Mocht u interesse hebben in één van onze producten en wilt u er zeker van zijn dat deze gepresenteerd wordt op de beurs, laat het ons dan weten en wij zorgen dat het betreffende item aanwezig is op onze stand.

Redenen om de Empack niet te missen

  1. U kunt er op een laagdrempelige manier kennis maken met de innovatie ladingdragers van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.
  2. U bezoekt de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.
  3. Empack biedt u een uitgebreid programma aan om uw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om uw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer.

Bestel hier uw gratis toegangsticket

Registreer u hier voor gratis toegang tot de beurs: GRATIS REGISTREREN


Empack_logo-2020_RGB_HR-transparant.png