Empack-Schiphorst2

Bezoek ons op de Empack

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. Deze beurs vindt plaats op 9, 10 & 11 april 2024 in Evenementenhal Gorinchem. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn.

Schiphorst stand

Empack is er voor iedere professional die met een verpakkingsuitdaging zit, groot of klein. Denk aan bedrijven uit de voedingssector, groothandelaren en logistieke bedrijven, maar ook uit de industrie, retail of farmaceutica.

Voor al deze verschillende toepassingsgebieden bieden wij verschillende logistieke oplossingen in kunststof. Wij heten u van harte welkom op onze stand om u meer te vertellen over onze producten. Wij staan op locatie I.101. Hier kunt u kennismaken met onze uitgebreide range aan kunststof ladingdragers voor interne en externe logistiek. Wij bieden een breed en diep assortiment aan kunststof bakken, pallets, palletboxen en aanverwante artikelen. Ook kunnen we u van dienst zijn met maatwerk. Vragen over de mogelijkheden? Onze standbemanning praat u graag bij.

Dit jaar besteden we extra aandacht aan kunststof ladingdragers vervaardigd uit gerecycled materiaal. We presenteren onder meer onze nieuwste innovatie: een kunststof bak gemaakt van gerecycled materiaal en erwtenvezels. Benieuwd hoe u deze duurzame oplossingen kunt toepassen binnen uw logistiek? Laat u bijpraten op onze stand. Onze vakspecialisten informeren u graag!

Gratis entree

Speciaal voor u meegenomen

Mocht u interesse hebben in één van onze producten en wilt u er zeker van zijn dat deze gepresenteerd wordt op de beurs, laat het ons dan weten en wij zorgen dat het betreffende item aanwezig is op onze stand.

Redenen om de Empack niet te missen

  1. U kunt er op een laagdrempelige manier kennis maken met de innovatieve ladingdragers van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.
  2. U bezoekt de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.
  3. Empack biedt u een uitgebreid programma aan om uw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips om uw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer.

Bestel hier uw gratis toegangsticket

Registreer u hier voor gratis toegang tot de beurs: GRATIS REGISTREREN

Interesse in onze producten?

Bekijk ons uitgebreide programma kunststof ladingdragers online!