Bezoek ons op Empack 2023

Wilt u meer weten over nieuwe verpakkingen, verpakkingsmaterialen en -designs? Dan hebben we goed nieuws! Op 25 en 26 oktober aanstaande vindt in de Nekkerhal in Mechelen Empack & Packaging Innovations plaats, hét event waar de volledige verpakkingsindustrie samenkomt. Hier treft u alle hedendaagse trends op het gebeid van verpakkingen onder één dak.

Schiphorst stand

Wij heten u van harte welkom op onze stand om persoonlijk kennis te komen maken, of om elkaar opnieuw te ontmoeten. Wij staan op locatie A39Hier kunt u kennismaken met onze uitgebreide range aan kunststof ladingdragers voor interne en externe logistiek.

Afspraak inplannen

Heeft u een volle agenda op de Empack? Plan vrijblijvend een afspraak in, zodat u verzekerd bent van onze tijd en aandacht op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Voor het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen Joeri Vandenbloock (Accountmanager Field Sales België) via jvandenbloock@schiphorstbv.be.

Speciaal voor u meegenomen

Heeft u interesse in één van onze producten en wilt u er zeker van zijn dat deze gepresenteerd wordt op de beurs, laat het ons dan weten en wij zorgen dat het betreffende item aanwezig is op onze stand.

Redenen om de Empack niet te missen

  1. U kunt er op een laagdrempelige manier kennis maken met de innovatie ladingdragers van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.
  2. U bezoekt de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.
  3. Empack biedt u een uitgebreid programma aan om uw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om uw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer.

Bestel hier uw gratis toegangsticket

Registreer u hier voor gratis toegang tot de beurs: GRATIS REGISTREREN

Empack_logo-2020_RGB_HR-transparant.png

Interesse in onze producten?

Bekijk ons uitgebreide programma kunststof ladingdragers online!

None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact