Bekijk de vernieuwde Clever Fresh Box op de Empack

Stevigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarmee onderscheiden de nieuwe klapkratten van Schiphorst zich ten opzichte van bestaande klapkratten in de markt. De klapkratten, die door hetzelfde R&D team zijn ontworpen als diverse bekende poolkratten, veroveren in een razend tempo de markt.

Clever Fresh Box

De nieuwe klapkrattenserie bestaat uit vier modellen en is bekend onder de naam ‘Clever-Fresh-Box‘. Deze klapkrattenserie biedt een tal van voordelen zoals een volumebesparing op leeg retourvracht dat oploopt tot maar liefst 84%. Daarnaast zijn de klapkratten standaard voorzien van geïntegreerde etikethouders en zijn de hoge modellen op vier zijden uitgevoerd met ergonomische handgrepen die het draagcomfort bevorderen. Het zijn vooral de stabiliteit en stevigheid die deze klapkratten uniek maken, evenals het ergonomische lift-lock-systeem waarmee de kratten zeer eenvoudig en snel in- en uit te klappen zijn. Dit lift-lock-systeem zekert ook de sluiting bij uitgeklapte kratten.

De Kweker

Diverse vershandelaren stapten al over op de nieuwe klapkratten van Schiphorst, waaronder horecagroothandel De Kweker in Amsterdam. Schiphorst heeft tijdens het oriëntatie traject van De Kweker de vernieuwde Clever Fresh Box geadviseerd als logistieke oplossing. De Kweker heeft daarop de nodige testen gedraaid met de Clever Fresh Box en vergelijkbare klapkratten uit de markt en ging al snel overstag. “Schiphorst levert goede kwaliteit en omdat zij zelf produceren koop je direct bij de bron. Dat is financieel ook aantrekkelijk.”, geeft Gabor Maalcke (logistiek manager De Kweker) aan. Inmiddels draaien de kratten ruim een half jaar mee en zijn zowel het management als de medewerkers in het distributiecentrum zeer tevreden met deze keuze.

Kom ook naar de Empack!

Bekijk de Clever-Fresh-Box in onze stand (F200)

De beurs vindt plaats op  10, 11 & 12 april in de Jaarbeurshal in Utrecht. Wij heten u van harte welkom op onze stand om persoonlijk kennis te komen maken, of om elkaar opnieuw te ontmoeten. U vindt ons in hal 2 op stand F200, rechts naast de entree. Hier kunt u onder meer kennismaken met onze ruimtebesparende logistieke oplossingen, onze uitgebreide range kunststof bakken voor diverse branches en ons diepe palletprogramma.

Horecagroothandel De Kweker in Amsterdam draait al enige tijd naar volle tevredenheid met de nieuwe klapkratten.