Kunststof palletboxen voor uiteenlopende toepassingen

Kunststof palletboxen zijn groot volume bakken van plastic die kunnen worden verplaatst met een heftruck of pompwagen. Naast de kunststof variant zijn er ook houten en kartonnen palletboxen verkrijgbaar. Het grote voordeel van kunststof palletboxen ten opzichte van deze varianten is dat er met kunststof palletboxen zeer hygiënisch gewerkt kan worden. Het neemt geen vocht op, splintert niet en is makkelijk te reinigen.

Dolav palletboxen

Een bekende onder de kunststof palletboxen is de Dolav. Dolav palletboxen worden sinds 1976 geproduceerd door Dolav Plastic Products. Dolav palletboxen staan bekend om hun hygiënische vormgeving en hoge draagvermogen. Door de jaren heen is de naam Dolav onderhevig geraakt aan zogenoemde merkverwatering. Spreekt men van Dolav's, dan kan het ook zijn dat men over een kunststof palletbox van een andere fabrikant spreekt. Naast Dolav's zijn er dus uiteenlopende typen palletboxen verkrijgbaar. Elk met hun eigen kenmerken en toepassingen.

Assortiment palletboxen


Palletboxen 1200x800 mm
Palletboxen 1200x1000 mm
Inklapbare palletboxen
Extra grote palletboxen
None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u direct van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact opnemen