Stapel.width-2560

Cabka

Pioniersmentaliteit om een verschil te maken

Schiphorst dealer van Cabka kunststof pallets en palletboxen

Pallets en palletboxen van het gerenommeerde merk Cabka koopt u bij Schiphorst! Wij zijn al 30 jaar Cabka-dealer voor de Benelux en kunnen u van waardevolle productinformatie en toepassingsadviezen voorzien.

Cabka. Pionieren met kunststof pallets en palletboxen.


Cabka maakt pallets en palletboxen van hoogwaardig nieuw en gerecycled kunststof. De firma is opgericht in de jaren 90 en groeide sindsdien uit tot een onderneming met zes productiefaciliteiten in vier verschillende landen (België, Duitsland, spanje en de VS). Cabka staat bekend om haar brede leveringsprogramma met kwalitatief hoogwaardige producten. Cabka beschikt over de juiste kennis en infrastructuur om garant te staan voor gegarandeerde levering van kunststof ladingdragers van de beste kwaliteit.

Toepassingen van Cabka pallets


Cabka voorziet in een brede range aan kunststof pallets. Van exportpallet tot heavy duty pallet en alles daartussenin. Exportpallets zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Ze zijn licht, handzaam en nestbaar. Flinke stapels voorraad nemen dus relatief weinig ruimte in. Voor intern gebruik met gemiddelde belasting biedt Cabka een ruim aanbod aan medium pallets. Voor het stevige en zware werk zijn verschillende modellen heavy pallets voor handen. Alle varianten zijn leverbaar in de bekende europallet (1.200 x 800 mm) en blokpallet (1.200 x 1.000 mm) afmetingen. Een aantal typen zijn leverbaar in afwijkende maten, zoals exportpallets voor in containers (1.100 x 1.100 mm ) of vierkante heavy pallets voor in productielijnen (1.200x1.200 mm). Per type pallet zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zoals een dicht bovendek of een geperforeerd bovendek en een onderzijde met poten of sleeplatten. Ook is een opstaand beveiligingsrandje bij de meeste pallets een optie.

De waarden van Cabka


Cabka focust zich op innovaties met duurzame oplossingen voor herbruikbare transportverpakkingen. Die transformatie is zichtbaar in het werk van Cabka. Cabka ziet mogelijkheden en kansen in afval; doordachte designs worden gecombineerd geavanceerde ingenieurstechnieken. Dit resulteert in duurzame producten gemaakt van kwalitatief hoogwaardige gerecycled kunststof, met een steeds langere levensduur.

Cabka begrijpt dat grondstoffen niet eindeloos beschikbaar zijn en ziet in dat mogelijkheden dat wel zijn, als je maar creatief genoeg bent. Voor Cabka reden om geen uitdaging uit de weg te gaan; ze beschouwen iedere uitdaging als een kans op positieve verandering; voor de industrie, het milieu en de mensen die er in leven.

Cabka en Schiphorst


De samenwerking tussen Schiphorst en Cabka vindt zijn oorsprong in de jaren 90. Schiphorst bestaat dan reeds 30 jaar en heeft een gedegen reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige kunststof ladingdragers. Cabka komt op de markt met een uitgebreid range aan kunststof pallets, welke kwalitatief nauw aansluiten op het leveringsprogramma van Schiphorst. Schiphorst verrijkt haar leveringsprogramma met het deugdelijke palletprogramma van Cabka.

Als snel blijkt deze samenwerking een succes en inmiddels kijken beide partijen terug op een opbouwende relatie van bijna 30 jaar. Schiphorst mag zich niet voor niets preferred supplier van Cabka pallets in de Nederlandse markt noemen. Ook vandaag de dag profiteren vele relaties van de expertise en service van Schiphorst gecombineerd met de betrouwbare producten van Cabka.

U koopt Cabka producten bij Schiphorst voor;

  • het uitstekende advies op maat;
  • de gedegen productkennis en jarenlange expertise;
  • de betrouwbare en snelle leveringen;
  • de persoonlijke afhandeling via uw vaste contactpersoon;
  • het aanvullende kwalitatief hoogwaardige leveringsprogramma (one-stop-shopping).