jpg/59/Stapel.jpg

Pallets en palletboxen van de hoogste kwaliteit

Bekijk alle producten

Hoogwaardige kunststof ladingdragers

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers. We hebben een kwalitatief hoogwaardig assortiment dat voor het overgrote deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Onze productiefaciliteiten bestaan uit twee locaties met in totaal 45 spuitgietmachines waarmee wij op jaarbasis ca. 20 mljn ladingdragers produceren.

Het door onszelf geproduceerde assortiment vullen we aan met hoogwaardige ladingdragers van fabrikanten die dezelfde hoge standaarden hanteren. Op deze manier voorzien wij onze klanten middels het one-stop-shopping concept van kwalitatief hoogwaardige kunststof ladingdragers voor hun gehele intralogistiek. Met kunststof kratten, bakken, trays en pallets uit onze eigen tot fabriek en palletboxen en pallets van collega producenten.

Merken

Wij werken onder meer met producten van Cabka en Dolav. Cabka maakt pallets en palletboxen van hoogwaardig nieuw en gerecycled kunststof. De firma is opgericht in de jaren 90 en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met zes productiefaciliteiten in vier verschillende landen (België, Duitsland, Spanje en de VS).

Dolav_Schiphorst.400x400
CABKA-Schiphorst.400x400

Cabka staat bekend om haar brede leveringsprogramma met kwalitatief hoogwaardige producten. Het assortiment van Cabka sluit nauw aan op het leveringsprogramma van Schiphorst. De brede range aan kunststof pallets voorziet in de aanvullende behoefte vanuit de markt. Dankzij de samenwerking met Cabka voorzien wij in uw behoefte om efficiënt middels één leverancier uw voorraad kunststof ladingdragers op peil te houden.

Een bekende onder de kunststof palletboxen is de Dolav. Dolav palletboxen worden sinds 1976 geproduceerd door Dolav Plastic Products. Dolav palletboxen staan bekend om hun hygiënische vormgeving en hoge draagvermogen. Door de jaren heen is de naam Dolav onderhevig geraakt aan zogenoemde merkverwatering. Spreekt men van Dolav's, dan kan het ook zijn dat men over een kunststof palletbox van een andere fabrikant spreekt. Onze ervaren productspecialisten zijn op de hoogte van de verschillende benamingen en weten de vraag van de klant vertalen naar de juiste productvraag. Dankzij onze samenwerking met zowel Dolav als andere palletbox-producenten voorzien wij de Benelux van de juiste kunststof opslagmiddelen, middels een persoonlijke en snelle service.

Hoe kies ik het juiste merk kunststof pallets of palletboxen?

Al onze ladingdragers zijn geschikt voor industriële toepassingen. Dat wil zeggen: geschikt voor dagelijks intensief gebruik in productieomgevingen, op transporten en bij magazijnopslag, al dan niet geautomatiseerd. De onderlinge verschillen in de producten en merken zijn te vinden in de producteigenschappen en toepassingsgebieden. Onze productspecialisten hebben jarenlange ervaring in uw branche en adviseren u vrijblijvend over de juiste producten voor uw werkgebied. Desgewenst bezoeken wij uw locatie voor uitgebreid advies op maat en kan er getest worden met een demomodel. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak of bel voor direct advies!