veel-gestelde-vragen-2.jpg

Duurzame oplossingen in logistiek

Logistiek draait om efficiĆ«ntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal.Ā Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling,Ā productie en distributie van kunststof ladingdragers. Hoe wij daar invulling aan geven leest u bij onze visie, missie en kernwaarden.

We bieden u een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd.
Dichter bij de bron kopen kan dus niet.


Online catalogus
Kunststof bakken
Kunststof bakken
Kunststof bakken

Kwaliteit

Kunststof ladingdragers staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Ze zijn hygiƫnisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaan tot tientallen jaren mee en zijn recyclebaar. Iedere branche heeft echter zijn eigen wensen en behoeften. Dat weten wij als geen ander. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we vrijwel elk bedrijf een logistieke oplossing kunnen bieden. Onze tientallen spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen.

Screen Shot 2020-02-28 at 13.58.59.png
Screen Shot 2020-02-28 at 14.30.04.png

Uniek product

Kunststof bakken en pallets worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dat biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren. In de loop der jaren hebben wij voor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment dat u kunt raadplegen in onze online catalogus. In nauwe samenwerking met de klant ontwikkelen wij ook regelmatig nieuwe ladingdragers. Of vinden we de oplossing door een aanpassing aan te brengen aan een bestaande ladingdrager. Heeft u ook een uitdaging voor ons? Wij gaan hem graag aan!

Deskundig advies

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen Ć©Ć©n werkdag uw locatie bezoekt.