Kunststof ladingdragers voor het oogsten en opslaan van bessen en ander kleinfruit

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van duurzame kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof palletboxen, oogstkratten en pallets voor de fruitteler. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Wij bieden meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof oogstkratten

Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is duurzaam en recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen die elke branche zijn eigen voordelen biedt. Denk hierbij aan onze unieke bessenkratten die voorzien zijn van een heel fijnmazige perforatie, waardoor er voldoende luchtcirculatie kan plaatsvinden ten behoeve van het versbehoud. Tegelijkertijd is de perforatie zo fijn dat het geen afdrukken of kneuzingen achterlaat bij de geoogste bessen.


Onze producten voor uw branche

Fijnmazige AGF kratten
AGF klapkratten
AGF stapelkratten
Standaard stapelbakken
Kunststof dolly's
Kunststof pallets
Kunststof palletboxen
None

Bessenkratten kunnen optioneel worden voorzien van een reliëfbedrukking of een bedrukking in kleur. Ook kunnen de kratten in de kleur van uw huisstijl worden geproduceerd. Ideaal voor snelle herkenning van uw eigen kratten in een externe omgeving, zoals op de veiling of bij uw afnemers.

Deskundig advies

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Schiphorst_bessenkratten3.jpg
Schiphorst_bessenkratten4.jpg
Schiphorst_bessenkratten.jpg
Schiphorst_bessenkratten2.jpg