Nieuwe Klapkrattenserie Clever Fresh Box Advance

Met trots introduceren wij een compleet nieuwe klapkrattenserie als opvolger van de bekende Clever Fresh Box; de Clever Fresh Box Advance. Deze klapkrattenserie is in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd en biedt diverse voordelen ten opzichte van bestaande klapkratten in de markt.

Volumebesparing

De Clever Fresh Box Advance heeft ingeklapt een verrassend dunne stapelhoogte van 36 mm. Dat levert bij leeg transport en opslag een flinke volumebesparing op die oploopt tot 84%. Net zijn als zijn voorganger is de Clever Fresh Box Advance enorm sterk en biedt deze een statisch draagvermogen van maar liefst 450 kg. Uiteraard zijn de kratten voorzien van het gepatenteerde Schiphorst Lift-Lock-Systeem, waarmee de kratten razendsnel in- en uit te klappen zijn.

Profiteer van de jarenlange ervaring en kennis van onze productspecialisten.
Bruikbaar advies over kunststof ladingdragers in uw toepassingsgebied.

Gratis proefexemplaar

Bent u (bijna) toe aan nieuwe fust voor uw bedrijf? Vraag dan nu een gratis proefexemplaar aan uit ons nieuwe klapkrattenserie. Wij plannen in overleg met u een afspraak  waarin onze klapkratten-specialist Vincent Wesseldijk vrijblijvend bij u langs komt om het krat af te geven en samen met u de mogelijkheden doorneemt voor de kleur en bedrukkingsopties.

Voor het plannen van een afspraak kunt u direct contact opnemen met Peter Roeterd of Vincent Wesseldijk, of u belt met de afdeling Verkoop: 0570 202 609.

Peter Roeterd

missing image

Accountmanager Internal Sales
0570 202 609
proeterd@schiphorstbv.nl

Vincent Wesseldijk

missing image

Accountmanager Field Sales 
0570 202 609
+31(0)6 535 853 49
vwesseldijk@schiphorstbv.nl