Kunststof ladingdragers voor de food-sector

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van duurzame ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan foodgrade kunststof stapelbakken, klapkratten, pallets en palletboxen. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof ladingdragers

Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is duurzaam en 100% recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen die elke branche zijn eigen voordelen biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze unieke broodkratten die licht zijn van gewicht, maar dankzij een uniek ribstructuur ook een hoog draagvermogen hebben. Of onze invrieskratten die tegen lage temperaturen bestand zijn en tegelijk stootvast voor het uitslaan van bevroren producten. En aan onze andere oplossingen zoals hittebestendige kratten, hygiënische viskisten en ruimtebesparende industriële klapkratten.

Onze kunststof ladingdragers zijn duurzaam. Ze zijn herbruikbaar (voorbeelden van klanten die de ladingdragers meer dan vijf jaar gebruiken zijn eerder regel dan uitzondering). Dit geldt ook wanneer ze met regelmaat intensief worden gebruikt. En we recyclen oude ladingdragers. R ecyclen doen we niet alleen voor onze eigen organisatie. We geven klanten de mogelijkheid om afgeschreven kunststof ladingdragers te laten recyclen en het verkregen gerecyclede granulaat te gebruiken voor de productie van nieuwe ladingdragers. Op die manier werken we samen met onze klanten aan circulaire productie en een duurzame markt.


Bekijk de producten

Multi-use stapelbakken
Industriële klapkratten
Ruimtebesparende bakken

AGF kratten
Vleeskratten
Horecakratten
Bekijk alle kratten

None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Advies op maat