Duurzame kratten en stapelbakken voor de drankenindustrie

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij hebben een uitgekiend leveringsprogramma met onder meer kunststof opslagbakken en flessenkratten voor het vervoeren en opslaan van frisdrankflessen, bierflesjes, sapflessen en zuivelflessen.

Onze duurzame flessenkratten zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE. Ze zijn stevig en vormvast en gaan daardoor jarenlang mee. Ook wanneer de kratten regelmatig bij hoge temperaturen worden gereinigd en intensief worden gebruikt. Wij produceren de flessenkratten naar wens in de kleur van uw huisstijl en kunnen deze voorzien van een logobedrukking. Met een aantrekkelijk design in klantspecifieke kleuren en afgewerkt met een persoonlijke print draagt ​​een flessenkrat ook bij aan het delen van uw merkboodschap.

De belangrijkste voordelen van flessenkratten

  • Veilig flessen opslaan en vervoeren
  • Stabiel, stevig en vormvast
  • Met ergonomische handgrepen
  • Gemaakt van slagvast HDPE
  • Duurzaam in gebruik en 100% recyclebaar
  • Optioneel met logobedrukking

Flessenkratten met vakverdeling

Bij flessenkratten met een vakverdeling is de vakverdeling meegegoten in het krat. Hierdoor bieden de flessenkratten een stevige bescherming aan glazen flessen. Ze helpen bij het voorkomen van schade aan de flessen tijdens transport en opslag.

Flessenkrat 6 vakken
300x200x155 mm
S64-01-9008afm
Flessenkrat 6 vakken
300x200x308 mm
S64-01-9002afm
Flessenkrat 6 vakken
300x200x338 mm
S64-01-9004afm
Flessenkrat 20 vakken
400x300x290 mm
B-1-220afm
Flessenkrat 12 vakken
400x304x366 mm
B-1-120afm
Flessenkrat 20 vakken
400x330x260 mm
B-1-120afm

Flessenkratten zonder vakverdeling

Onze Basicline stapelbakken met versterkte bodem zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan en vervoeren van petflessen met sap of zuivel. Deze bakken hebben een glad en hygiënisch design. Dankzij de ergonomisch vormgegeven handgrepen kunnen ze makkelijk en comfortabel worden opgetild. De kratten hebben een fijne perforatie waardoor de producten in de kratten goed geventileerd kunnen worden met koude lucht. De duurzame bakken hebben een stevig en robuust design, waardoor ze jarenlang meegaan, ook wanneer ze intensief worden gebruikt. Bovendien zijn de bakken 100% recyclebaar. Optioneel kunnen de bakken worden gepersonaliseerd middels bedrukking en kleuruitvoering. Flessenkratten zonder vakverdeling worden veelal gebruikt voor plastic PET-petflessen en voor interne opslag.

Krat 400x300x270 mm
Krat 400x300x320 mm
http://www.schiphorstbv.nl/wp-content/uploads/in-de-praktijk-zuivelkratten-7.jpg
None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Advies op maat

Interesse in onze producten? Bekijk meer in onze online catalogus