Kunststof ladingdragers voor de recycling industrie

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof bakken, pallets en palletboxen voor de voedingsindustrie. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Wij hebben meer dan 55 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

Grote volumes handelen

Voor het handelen van grote volume afval bieden wij verschillende typen afvalcontainers. Zo kunt u kiezen voor vierwielcontainers, die verkrijgbaar zijn in de inhoudsmaten 660, 770 en 1100 liter.

Een ander praktisch opslagmiddel voor grote volumes zijn kunststof palletboxen. De meest gangbare maat is de standaard kuubskist van 1.200×1.000×760 mm (680 liter).

Ook de extra groot volume palletbox is erg populair. Deze palletbox biedt een inhoud van maar liefst 1.400 liter en kent de gebruikelijk voordelen van de kunststof palletbox.

Kunststof palletboxen zijn;
– makkelijk te handelen met heftruck en pompwagen
– duurzaam en recyclebaar
– makkelijk te reinigen
– hygiënisch in gebruik
– vloeistofdicht


Meer logistieke oplossingen in kunststof

Universele stapelbakken
Tweewiel containers
Alle palletboxen
Lekbakken

Kwaliteit

Kunststof ladingdragers staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Ze zijn hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaan tot tientallen jaren mee en zijn recyclebaar. Iedere branche heeft echter zijn eigen wensen en behoeften. Dat weten wij als geen ander. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we vrijwel elk bedrijf een logistieke oplossing kunnen bieden. Onze tientallen spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen.

Screen Shot 2020-02-28 at 13.58.59.png
Screen Shot 2020-02-28 at 14.30.04.png

Uniek product

Kunststof bakken en pallets worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dat biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren. In de loop der jaren hebben wij voor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment dat u kunt raadplegen in onze online catalogus. In nauwe samenwerking met de klant ontwikkelen wij ook regelmatig nieuwe ladingdragers. Of vinden we de oplossing door een aanpassing aan te brengen aan een bestaande ladingdrager. Heeft u ook een uitdaging voor ons? Wij gaan hem graag aan!

Deskundig advies

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.