Kunststof ladingdragers voor de bouw en industrie

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof transportbakken, trays, pallets en palletboxen. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof ladingdragers

Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is ongevoelig voor vocht, zeer duurzaam en 100% recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen die elke branche zijn eigen voordelen biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze versterkte Silverline bakken voor de bouwindustrie, die extra draagvermogen bieden en tegen een stootje kunnen. Of aan andere oplossingen zoals handige uitpakbakken voor in het magazijn, en ESD veilige bakken voor de elektronicabranche.


Bekijk de producten

Multi-use stapelbakken
Dekselbakken

Distributiebakken
Transportsysteem bakken
Bekijk alle bakken

None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Advies op maat