Logimat2

LOGIMAT

19, 20 en 21 maart 2024

Bezoek ons op LogiMAT 2024

De steeds veranderende markten vereisen flexibele en innovatieve logistiek. Processen moeten continu worden gemonitord en geoptimaliseerd. Dit vereist een gevoelig bewustzijn van een overvloed aan aanbiedingen om de producten en oplossingen te identificeren waarmee u uw interne processen kunt optimaliseren. LogiMAT biedt het vakpubliek een uitgebreid overzicht van alle hoofdthema's in de sector, van inkoop tot productie en leveringen. LogiMAT vindt plaats op 19, 20 en 21 maart.

Stand bekuplast Group

Ook wij zijn aanwezig in Stuttgart met onder meer ons innovatieve programma transportbakken, klaar om uw logistieke uitdagingen aan te gaan. Net als voorgaande jaren vindt de LogiMAT plaats in de Stuttgart Trade Fair Centre. U vindt onze stand in hal 4, op standlocatie C05 onder de naam van ons overkoepelend orgaan, de bekuplast Group.

Wilt u op de beurs verzekerd zijn van spreektijd met Hielke Vette, op deze beurs het aanspreekpunt voor Nederland en België, plan dan een vrijblijvende afspraak. Hielke is aanwezig op 19 en 20 maart.

Logimat

Interesse in onze producten?

Bekijk ons uitgebreide programma kunststof ladingdragers online!